Ring op

(+45) 63 32 60 61

Varmepumper

Spar op til 60% på varmeregningen med varmepumper

En varmepumpe udnytter den varme, som altid findes i luften eller i jorden. Varmepumper udgør et yderst konkurrencedygtigt, miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger.

Med en varmepumpe er det muligt at spare mange penge på varmebudgettet – helt op til 60% – samtidig med at udledningen af CO2 reduceres til et minimum.​

En jordvarmepumpe er driftsikker, effektiv og meget miljøvenlig. En jordvarmepumpe fungerer sådan, at den varme, som altid findes i jorden i frostfri dybde, opsamles i et nedgravet rørsystem og komprimeres i varmepumpen. Længden på rørsystemet afhænger af husets forventede varmebehov.

​Jordvarme​

Radiatorer eller gulvvarme virker, som de plejer – det er kun prisen på varmen, der er anderledes.
Vi har stor erfaring med installation og service af varmepumper – vi kan derfor komme med flere forskellige løsningsforslag, uagtet du ønsker en ny installation eller blot en mindre renovering.

​Luft-til-luft varmepumpe

Der kan være store besparelser at opnå på varmeregningen, hvis du skifter din nuværende varmeløsning ud med en luft til luft​varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er en varmeløsning, der optager varmeenergien fra luften udenfor huset, og som efterfølgende omdanner energien til varme indeni huset.

Vi installerer gerne varmepumper i sommerhuse.

​Luft-til-vand varmepumpe

​Du nedsætter dine varmeudgifter, når du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand-varmepumpe.

Du kan faktisk tit spare op til halvdelen af din varmeudgift. Den økonomiske gevinst er ikke lige så stor som ved etablering af et jordvarmeanlæg – men til gengæld er det både billigere at etablere og mindre pladskrævende – på den måde undgår du at få gravet op i haven. En luft til vand varmepumpe kan bruges til både rumopvarmning og brugsvand.

Kontakt os i dag på 63 32 60 61. Vi tilbyder varmepumper og service i Kerteminde, Munkebo og omegn.

Læs blandt andet om pillefyr her.

 

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på 63 32 60 61.​