Ring op

(+45) 63 32 60 61

Fjernvarme & Fjernvarmeinstallationer

Har du brug for fjernvarme? Vi udfører fjernvarmeinstallationer i Kerteminde, Munkebo og omegn.

I Danmark bliver over 1,5 millioner husstande forsynet med fjernvarme, og hele 60 % af fjernvarmen er baseret på grøn energi. Bor du i et område med fjernvarme, kan du omlægge til det og få glæde af de mange fordele ved fjernvarme.

VVS Ekspressen har stor erfaring med opsætning af fjernvarme, og et fjernvarmeanlæg opsat af os, sikrer dig den bedst mulige energioptimerede løsning.

En energivenlig løsning

Hos VVS Ekspressen banker vores hjerte for energibesparende og miljørigtige løsninger, og også her har fjernvarme mange fordele. Fjernvarme er mange steder CO2-neutral eller på vej til at blive det. De fleste kommuner har nemlig stor fokus på nedsætning af CO2-udslippet, og derfor er flere kommuner i gang med at få forbrugerne til at skifte deres varmeanlæg fra olie/ gas til fjernvarmeanlæg.
Dette vil ikke blot nedsætte CO2-udslippet, men også varmeregningen betydeligt. Det skyldes, at CO2-neutrale fjernvarmeanlæg bruger meget mindre energi for at opnå samme effekt som fx et oliefyr eller gasfyr.​

Vil du vide mere om fjernvarme?

Vil du vide mere om fordelene ved fjernvarmeanlæg, og hvordan du ellers kan energioptimere din bolig, står vi hos VVS Ekspressen med glæde til rådighed med vores kyndige rådgivning. Der findes mange former for energioptimerende løsninger, der sikrer, at varmen udnyttes optimalt hos dig, skåner miljøet og sparer dig for en høj varmeregning. Vi kan kontaktes på 63 32 60 61, hvor vi gerne besvarer dine spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud. Bor du i eller omkring Kerteminde Hindsholm Munkebo Nyborg og Odense , kører vi med glæde ud til dig fra vores base.

Læs mere om mulighederne ved solvarme og solceller

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.