Ring op

(+45) 63 32 60 61

Sanitet

​Skal du have lavet nyt badeværelse?

Er du træt af det mørke badeværelse med den lille brusekabine, eller drømmer du måske om at få lavet et helt nyt, stort og moderne badeværelse? Uanset om du vil have renoveret eller opført helt nyt, kan vi hos VVS Ekspressen klare opgaven for dig. Hos VVS Ekspressen har vi gennem mange år dygtiggjort os inden for renovering og opførelse af nyt badeværelse, og vi deler gerne ud af vores faglige råd og viden, der bygger på vores erfaring – både i forhold til det praktiske og det æstetiske. Vores dygtige medarbejdere har stor ekspertise i at se løsninger i et rum, som du måske ikke selv havde set, og derfor kommer vi gerne med flere forskellige løsningsforslag. 

Vi tager os af hele projektet!

Med faglige kompetencer inden for både blikkenslagerfaget og VVS-faget samt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, har VVS Ekspressen både værktøjet, erfaringen og kompetencerne til at varetage hele dit badeværelsesprojekt fra start til slut. Således er vi din eneste kontaktperson, og du kan derfor roligt læne dig tilbage og fokusere på andre vigtige ting, mens vi skaber et nyt og lækkert badeværelse til dig. Som kunde er det naturligvis dine ønsker og krav, der er i højsædet, og vi går derfor højt op i at skræddersy en løsning, der passer til lige netop dig! 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om, hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at tage kontakt til os på 63 32 60 61. Her besvarer vi med glæde dine spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud. Med base i Dalby ved kerteminde på Nordøstfyn, kører vi hver dag ud til kunder i området, såsom Hindsholm, Kerteminde, Munkebo, Nyborg og Odense.

Vi tilbyder også arbejde inden for blikkenslager

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.