Ring op

(+45) 63 32 60 61

Varme

Ifølge Danmarks Statistik bruger vi i dag næsten en tredjedel af vores indkomst på husleje, varme og elektricitet. For nogle år siden var det godt en fjerdedel.

Vi kan sikre, at varmesystemet er toptrimmet, og vi kan hjælpe dig med yderligere besparelser. F.eks. kan en udskiftning af de gamle termostater barbere op til 23% af varmeregningen. Og en ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% af elforbruget i forhold til en ældre model.
De nye termostater fra Danfoss nedsætter elforbruget med op til 23%. Men ikke nok med det. På det centrale betjeningspanel kan du styre både dag- og nattemperatur i alle rum. Skal du f.eks. på ferie, giver du bare panelet besked om, at du er væk. Så sænkes temperaturen automatisk og hæves igen, når du kommer hjem.​​
 

Varmeveksler

Hos os er du altid sikret varmevekslere i en fremragende kvalitet. Vi forhandler flere forskellige typer af varmevekslere. Varmevekslere lukker straks for fjernvarmen, når der ikke længere tappes varmt vand – på den måde undgås tilkalkning af veksleren samt tomgangstab. Derved kan du med varmevekslere både spare penge på din fjernvarmeregning, men samtidig også aflaste miljøet.
 

Vejrkompenseringsanlæg

Vejrkompensering er en metode til at tilpasse fremløbstemperaturen til det aktuelle behov ud fra udetemperaturen.

Ideen er at jo koldere det er udenfor, jo varmere behøver fremløbet til opvarmning af huset at være eller omvendt, jo varmere det er udenfor, jo ”koldere” kan fremløbet være.
​Ved at installere vejrkompensering kan der spares mange penge, dog mest ved store anlæg.

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag. Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.