Ring op

(+45) 63 32 60 61

Blikkenslager

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde

Skal du bruge en blikkenslager i Kerteminde, Munkebo eller omegn?​

Drypper tagrenden eller trænger facaden til en kærlig hånd eller måske et helt nyt udseende? VVS Ekspressen har mange års erfaring med blikkenslagerarbejde, og vi har derfor både kompetencerne og den faglige viden til at udføre en bred vifte af forskellige blikkenslageropgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi varetager med glæde opgaver for både private og erhverv. 

Kvaliteten er i højsædet

Som professionel blikkenslager kender vi vigtigheden i at blikkenslagerarbejdet bliver udført professionelt, hvis slutresultatet skal være godt og holdbarheden lang. Derfor tager vi os god tid til hver eneste opgave, og uanset opgavens art og omfang, går vi til arbejdet med lige stor grundighed.

Hos VVS Ekspressen beskæftiger vi os udelukkende med kvalitetsprodukter, og i samspil med vores mange års erfaring, tør vi godt garantere at resultatet lever op til dine forventninger. Skal opgaven udføres i blik, zink eller kobber, sikrer vores medarbejdere at resultatet bliver flot, og at kvaliteten er i top. 

​Hvis du vil vide mere…

VVS Ekspressen er beliggende i Dalby på det nordlige Fyn, og vi kører derfor hver dag ud til kunder i området, såsom Kerteminde og Munkebo.

Vil du vide mere om vores blikkenslager-arbejde, eller hvad vi ellers kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe til os på 63 32 60 61. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.