Ring op

(+45) 63 32 60 61

Energioptimering​

Få et energitjek

​​Energioptimering er blevet et populært ord blandt danskerne de seneste år. Vi har fået større fokus på grøn energi, der nedsætte CO2-udslippet og dermed er med til at skåne vores miljø. Som fagmand oplever vi ofte at komme ud til tekniske installationer, der bruger alt for megen unødig energi.

En af de helt store syndere er varmeinstallationer, såsom gasfyr og oliefyr, men med energioptimering kan du med enkelte, simple tiltag opnå store energibesparelser, der skåner mere end blot vores miljø.  

​Spar på energien – og varmeregningen!

Med en energioptimering af din bolig vil du inden for kort tid opleve en besparelse på din elregning og varmeregning. Det skyldes at nyere, mere miljørigtige installationer vil bruge mindre energi end de gamle, men med samme effekt. På den måde nedsætter du både varmeregningen og energiudslippet.

Energioptimering kan foretages både i de små detaljer, såsom at skifte til sparepærer, men også større tiltag, som at skifte oliefyret ud med et pillefyr, vil have store fordele. Danmark er i et fælles projekt om at nedsætte CO2-udslippet, hvilket betyder, at du kan få tilskud, når du vælger at energioptimere din bolig. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvad du kan få energitilskud til!  

Lad os hjælpe dig med at energioptimere!

VVS Ekspressen kommer gerne ud til dig for at se på, hvordan vi kan optimere din husstand til en mere energivenlig og miljøvenlig løsning, der samtidig er energibesparende og økonomisk rentabel på lang sigt. Før vi kan udføre en energioptimering, starter vi med at kigge på dit nuværende energiforbrug for herefter at ligge en plan.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan energioptimere din bolig, er du velkommen til at kontakte os på 63 32 60 61. Vi har base i Dalby og har derfor især kunder fra Kerteminde og Munkebo området.

 

Klik her, hvis du vil vide mere om varmepumper.

 

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.