Ring op

(+45) 63 32 60 61

Om os

VVS Ekspressen ApS

– VVS i ekspresfart!

Er der noget vi brænder for her i VVS Ekspressen så er det energi- og varmeløsninger, der virker, og som giver mening. Det er varmepumpen et godt eksempel på, da den både er nem at have med at gøre og energibesparende, så du kan reducere din varmeregning betydeligt.
​ 

Vi arbejder med kærlighed

Gert Tofte er navnet, og jeg står i spidsen for VVS Ekspressen. Jeg har arbejdet med VVS så længe, jeg kan huske, og min professionelle erfaring går tilbage til 1983. Vi er pt. seks mand i firmaet, og udover varmepumper har vi også stor forkærlighed for både jordvarme- og solfangeranlæg. Vi står generelt stærkt på energioptimering, men derudover er vi også dygtige til at lave badeværelser. Og sammen med vores gode samarbejdspartnere kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi tager os af hele projektet.

Tag fat i os, hvis du skal have assistance, service eller installation af:


VVS Opgaver

  • Solfangeranlæg og solceller
  • Jordvarmeanlæg
  • Serviceopgaver
  • Energitjek

 

Få nu skiftet den oliekedel!

Som firma kæmper vi i den gode sags tjeneste, og vores mål er at få så mange private til at udskifte deres udtjente oliekedler med enten en varmepumpe eller en anden mere tidssvarende installation – helt enkelt fordi andet ikke betaler sig.​  

Kun de bedste materialer

​Hos os arbejdes der udelukkende med kvalitetsprodukter, og vi kan godt garantere, at når vi er kørt igen, står du tilbage med et veludført stykke håndværk, der virker. Vi er desuden medlem af brancheorganisationen Arbejdsgiverne.

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.