VVS

Vand, varme og afløb er noget af det, vi bare forventer skal virke.

Benyt dig af vores erfaring og faglige stolthed til at sikre den optimale løsning på alle installations problemer fra kælder til tag.

​Lad VVS Ekspressen sørge for, at dine installationer bliver udført korrekt, så behøver du ikke selv at bruge energi på det... så virker det bare.

Vand

Vi tilbyder nu også blødgøringsanlæg – med dette kan du fjerne alt kalk fra vandet i hele huset og slippe for at afkalke og rengøre hjemmet for kalk i fremtiden.

Kontakt VVS Ekspressen for gode råd og vejledning, det koster ikke noget at spørge...

Varme

Ifølge Danmarks Statistik bruger vi i dag næsten en tredjedel af vores indkomst på husleje, varme og elektricitet. For nogle år siden var det godt en fjerdedel.

Vi kan sikre, at varmesystemet er toptrimmet, og vi kan hjælpe dig med yderligere besparelser. F.eks. kan en udskiftning af de gamle termostater barbere op til 23% af varmeregningen. Og en ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% af elforbruget i forhold til en ældre model.

De nye termostater fra Danfoss nedsætter elforbruget med op til 23%. Men ikke nok med det. På det centrale betjeningspanel kan du styre både dag- og nattemperatur i alle rum. Skal du f.eks. på ferie, giver du bare panelet besked om, at du er væk. Så sænkes temperaturen automatisk og hæves igen, når du kommer hjem.​​

​Varmeveksler

Hos os er du altid sikret varmevekslere i en fremragende kvalitet. Vi forhandler flere forskellige typer af varmevekslere. Varmevekslere lukker straks for fjernvarmen, når der ikke længere tappes varmt vand – på den måde undgås tilkalkning af veksleren samt tomgangstab. Derved kan du med varmevekslere både spare penge på din fjernvarmeregning, men samtidig også aflaste miljøet.

Varmtvandsbeholder

Vi leverer varmtvandsbeholdere der fås i størrelser fra 5 til 450 liter og til en lang række forskellige varmesystemer og varmekilder – lige fra elvarme til fjernvarme, varmepumper og centralvarme.

Vejrkompenseringsanlæg

Vejrkompensering er en metode til at tilpasse fremløbstemperaturen til det aktuelle behov ud fra udetemperaturen.

Ideen er at jo koldere det er udenfor, jo varmere behøver fremløbet til opvarmning af huset at være eller omvendt, jo varmere det er udenfor, jo ”koldere” kan fremløbet være.

​Ved at installere vejrkompensering kan der spares mange penge, dog mest ved store anlæg.

Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op

Udfyld oplysningerne herunder og bliv ringet op inden for 24 timer​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres - så ring til os i dag. Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et 

uforpligtende tilbud på din opgave.​

Firma

VVS EKSPRESSEN ApS

CVR: ​ 33248407

Adresse​

Fynshovedvej 292,
5380 – Dalby

Kontakt

Telefon: 63 32 60 61

E-mail: vvsekspressen@mail.dk