Varmepumper

Spar op til 60% på varmeregningen år efter år med naturlig varme.

En varmepumpe udnytter den varme, som altid findes i luften eller i jorden. Varmepumper udgør et yderst konkurrencedygtigt, miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger.

Jordvarme​

Med en varmepumpe er det muligt at spare mange penge på varmebudgettet – helt op til 60% – samtidig med at udledningen af CO2 reduceres til et minimum.

En jordvarmepumpe er driftsikker, effektiv og meget miljøvenlig. En jordvarmepumpe fungerer sådan, at den varme, som altid findes i jorden i frostfri dybde, opsamles i et nedgravet rørsystem og komprimeres i varmepumpen. Længden på rørsystemet afhænger af husets forventede varmebehov.

Radiatorer eller gulvvarme virker, som de plejer – det er kun prisen på varmen, der er anderledes.

Vi har stor erfaring med installation og service af varmepumper - vi kan derfor komme med flere forskellige løsningsforslag, uagtet du ønsker en ny installation eller blot en mindre renovering.

​Luft-til-luft

​Der kan være store besparelser at opnå på varmeregningen, hvis du skifter din nuværende varmeløsning ud med en luft til luft​varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er en varmeløsning, der optager varmeenergien fra luften udenfor huset, og som efterfølgende omdanner energien til varme indeni huset.

Vi installerer gerne varmepumper i sommerhuse.

​Luft-til-vand

​Du nedsætter dine varmeudgifter, når du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand-varmepumpe. 

Du kan faktisk tit spare op til halvdelen af din varmeudgift. Den økonomiske gevinst er ikke lige så stor som ved etablering af et jordvarmeanlæg – men til gengæld er det både billigere at etablere og mindre pladskrævende – på den måde undgår du at få gravet op i haven. En luft til vand varmepumpe kan bruges til både rumopvarmning og brugsvand.

Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op

Udfyld oplysningerne herunder og bliv ringet op inden for 24 timer​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres - så ring til os i dag. Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et 

uforpligtende tilbud på din opgave.​

Firma

VVS EKSPRESSEN ApS

CVR: ​ 33248407

Adresse​

Fynshovedvej 292,
5380 – Dalby

Kontakt

Telefon: 63 32 60 61

E-mail: vvsekspressen@mail.dk