Solvarme og solceller

Væskebaseret solvarme til brugsvand og rumopvarmning​

Væskebaserede solvarmeanlæg virker ved, at solen opvarmer væsken i solfangeren, som herefter cirkulerer ned i varmtvandsbeholderen. Dermed opvarmes vandet i beholderen. Fra beholderen kan nu tappes varmt brugsvand. Nogle af solvarmeanlæggene kan også levere varme til husets varmesystem.

Et solvarmeanlæg består af en eller flere solfangere til taget, en pumpe og en styring samt en varmtvandsbeholder. Solvarmeanlæg fås som standard i flere forskellige solvarmepakker, tilpasset til forskellige varmtvandsbehov. Solvarmeanlæg kan kombineres med andre energikilder fx olie, gas og varmepumper.

solvarme_stor-270x300

Solceller

Alle el-forbrugere kan have glæde af solcelle-anlæg, blot man sørger for at dimensionere anlægget i forhold til forbruget.

Panelerne er i dag i flot flot og diskret design.
Moderne paneler krævet et minimum af vedligeholdelse og de integreres på villataget, carporten, staldbygningen eller sommerhuset.

Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op

Udfyld oplysningerne herunder og bliv ringet op inden for 24 timer​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres - så ring til os i dag. Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et 

uforpligtende tilbud på din opgave.​

Firma

VVS EKSPRESSEN ApS

CVR: ​ 33248407

Adresse​

Fynshovedvej 292,
5380 – Dalby

Kontakt

Telefon: 63 32 60 61

E-mail: vvsekspressen@mail.dk