Ring op

(+45) 63 32 60 61

Naturgas i Kerteminde, Munkebo og omegn

Naturgas – en effektiv og miljøvenlig varmekilde

​Naturgas er en effektiv og miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret (naturgaskedlen) omsætter energien i naturgassen til varme i boligen.

Naturgasfyr med kondenserende teknik

​Det er vigtigt, at det naturgasfyr, man vælger, er af såkaldt kondenserende type. Kondenserende teknik betyder, at gasfyret udnytter gassen næsten fuldt ud. I praksis sker det ved at røggassen, der skabes ved forbrænding af naturgassen, nedkøles til 35-45°C, inden den sendes ud i skorstenen. I ældre oliefyr eller gasfyr har røggassen typisk en temperatur på mellem 100 og 170°C. Derved får man overført al energien fra naturgasfyret til varmeanlægget, så man holder varmen inde i boligen i stedet for at sende den ud igennem skorstenen. Resultatet er maksimal udnyttelse af energien og perfekt varmekomfort samtidig med, at man reducerer udledningen af CO2.

Stort modulationsområde

​Det er også vigtigt, at naturgasfyret har et stort modulationsområde. Et stort modulationsområde betyder, at gasfyret altid tilpasser sig det aktuelle varmebehov i boligen. Med elektronisk styring forbundet med en udeføler, sikrer man sig, at naturgasfyret leverer præcis den mængde varme og varmt vand, der er behov for – vel at mærke uden at det går ud over effektiviteten eller den miljøvenlige drift i naturgasfyret.

 

 

Spar penge med fjernvarme

 

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.