Ring op

(+45) 63 32 60 61

Pillefyr i Kerteminde, Munkebo og omegn

Spar på regningen med et pillefyr

Hos VVS Ekspressen er vi forhandlere af flere forskellige slags pillefyr og stokerfyr, og vi kan både tilbyde dig et fuldautomatisk og et elektroniskstyret fyr.

Et pillefyr er utrolig brugervenligt og nemt at vedligeholde. Det eneste du skal gøre er at påfylde piller efter behov samt tømme fyrets askeskuffe 1-2 gange om måneden. Fyret er selvrensende og kræver derfor minimal vedligeholdelse, så du slipper for det beskidte arbejde. En stor fordel ved at skifte dit oliefyr eller gasfyr ud med et pillefyr er, at du vil opleve en stor besparelse på regningen – faktisk kan du spare helt op mod 50 % på din samlede varmeregning!

En miljørigtig varmekilde

Udover den store besparelse på varmeregningen, er pillefyret desuden en hjælpende hånd til miljøet. Et pillefyr er en miljørigtig varmekilde, da den udledte varme er CO2-neutral. Det skyldes at fx træpiller er lavet af naturligt materiale, nemlig sammenpressede træspåner og savsmuld. Et pillefyr er velegnet til selv store huse med flere etager, og varmer din bopæl om ligeså effektivt som et oliefyr eller gasfyr.

Vil du vide mere om pillefyr?

Overvejer du at skifte dit oliefyr eller gasfyr ud med et pillefyr er du godt på vej til at gøre noget godt for miljøet og din pengepung. Med en beliggenhed i Dalby, kører vi hver dag ud til kunder i store dele af det nordlige og østlige Fyn, såsom Kerteminde Nyborg, Munkebo, Hindsholm og kerteminde. Vil du vide mere om de mange fordele ved stokerfyr og Pillefyr, er du velkommen til at kontakte VVS Ekspressen på 63 32 60 61. Her besvarer vi med glæde dine spørgsmål og kommer med et godt og uforpligtende tilbud.

 

Vil du vide noget om naturgas

 

Skal vi ringe dig op?

Altid på telefonen

Har du et vand- eller varmerør, der er sprunget, et badeværelse som skal renoveres eller en varmepumpe, som skal installeres – så ring til os i dag.
Vi er altid på telefonen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Ring på 63 32 60 61.